Tule mukaan tekemään kesän onnellisimpia päiviä kanssamme!

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat on yhteistyön tulos, jossa puhalletaan yhteen hiileen – tuloksena on kesän onnellisimmat päivät! Tarjolla on talkoo- ja työtehtäviä moneen lähtöön, mitä sinä haluaisit tehdä festivaaleilla? Pidempikestoiset, avoimena olevat työpaikat löydät täältä. 

 

Festivaaliviikoksi töihin?

Hakuaika päättyy 30.4.2020.

Palkkaamme festivaalityöntekijöitä moniin työpisteisiin, mm. myyntiin, infopisteisiin, siivoukseen ja ravintoloihin. Työskentelypaikat sijaitsevat festivaalialueella tai sen välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa järjestämme työntekijöille myös majoituksen. Kaikissa työtehtävissä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, muuten ei ole iällä, koolla tai ulkonäöllä merkitystä. Työtehtävien ohessa sinulla on myös vapaa-aikaa, joka on mukava kuluttaa festareilla konsertteja kuunnellen.

Hakemuslomake löytyy täältä

Ravintolatyöntekijöiden rekrytointi löytyy täältä.

Kuva: Lauri Oino.

Festivaaliviikolle talkoisiin?

Hakuaika päättyy 30.4.2020.

Talkoolaiset ovat meille kullanarvoisia ja talkoilu sopiikin sinulle, jos haluat kantaa kortesi kekoon, mutta pidempiaikainen sitoutuminen työviikkoon on vaikeampaa.

Talkoilu on vapaaehtoisuuteen perustuvaa toimintaa, josta ei makseta palkkaa. Talkoilla tehtävä työ on ”jokamiehentyötä”, joka ei edellytä erityistä ammattitaitoa tai pätevyyttä. Talkootyö ei siten vaativuudellaan rajoita kenenkään osallistumista talkoisiin. Talkootyövuorot ovat lyheympiä kuin palkalliset työvuorot.

Talkoohakemuslomake löytyy täältä.

Share