Etukortit

Käytössämme on S-etukortti, jota voit hyödyntää ennakkolipunmyyntiaikana 30.6.2019 saakka. S-edun saa sekä Tiketin että Pohjanmaan lipputoimiston (Ticketmaster) kautta.

Korttien ja käteisen lisäksi portilla voit maksaa seuraavilla etuseteleillä/korteilla: Smartum, E-Passi/Tyky+ ja Edenred.

Käytössämme on Kaiku-kortti. Kortti on tarkoitettu Kaikukortti-verkostoissa sosiaali- ja terveysalan asiakkaille, jotka ovat tiukassa taloudellisessa tilanteessa eivätkä voi siitä syystä käyttää kulttuuripalveluja. Asiakkaan tulee varautua lippua hankkiessaan näyttämään oma Kaikukorttinsa ja henkilöllisyystodistuksensa. Voit varata lipun myös etukäteen festivaaleille, sillä pääsylippuja on rajoitettu määrä (20 kpl / päivä). Varaa lippusi etukäteen Pohjanmaan lipputoimistosta. Tullessasi festivaaleille esitä korttisi ja kerro nimesi lipunmyyntikopilla, niin saat lipun. Huom! Jos varaat lipun etukäteen, joudut maksamaan Lipputoimiston palvelumaksun.

Erityisryhmät

Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla myös erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, jos huomaat palvelussamme parannettavaa. Olemme valmiita kehittämään palveluamme saavutettavammaksi.

• Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen.
• Toimitiloissamme on esteetön WC.
• Toimitiloissamme on selkeät opasteet.
• Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus Invapysäköintiin (Musiikkilukiolla)
• Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja.

Käytössämme on Vammaiskortti, Näkövammaiskortti ja Ystävänkortti. Esitäthän kortit Pelimannitorin puoleisella portilla tullessasi festivaaleille. Lippuja voi varata myös etukäteen Pohjanmaan Lipputoimistosta puh. 06 822 9800. Jos tilaat lipun ennakkoon, tilaa ja maksa lippu vain itsellesi. Kun tulet festivaaleille, näytä portin lipunmyyntipisteessä Ystävänkorttia, niin avustajasi saa sieltä ilmaisen lipun. Lippua ei ole pakko varata ja tilata etukäteen, vaan voit ostaa sen myös paikan päältä.

Päivälippu on voimassa yhden päivän. Pääset sillä sisään festivaalialueelle ja voit osallistua sillä kaikkiin sen päivän konsertteihin.

Vammaiskortti

• Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme.

•Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

Lisätietoa EU:n Vammaiskortista löydät sivulta www.vammaiskortti.fi.

Ystävänkortti

Ystävänkortti on kehitysvammaisen henkilön hallussa ja hän käyttää sitä ystävänsä / tukihenkilönsä kanssa. Ystävä/tukihenkilö pääsee Ystävänkortilla maksutta festivaaleille, kortin haltijan maksaessaan itse täyden hinnan.

Näkövammaiskortti

Näkövammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta festivaaleille,  kortin haltijan maksaessaan itse täyden hinnan.

Share