Mitä etuja pelimanniesiintyjä saa?

Festivaali tarjoaa jokaiselle ryhmässä esiintyvälle jäsenelle, vähintään kolmea ohjelmaan merkittyä esiintymistä vastaan seuraavat edut:

Pelimannirannekkeen, joka oikeuttaa pääsyyn juhla-alueelle ja kaikkiin festivaalitilaisuuksiin koko viikon ajan. Rannekkeen saat tullessasi esiintyjävastaanottoon Musiikkilukiolle.

Pelimannimajoituksen (yhteismajoitus) edulliseen hintaan, johon sisältyy aamiainen Festivaaliravintolassa.

Maksuttomat workshopit, tanssituvat, seminaarit ja taatusti leppoisan tunnelman tuhansien ystävien seurassa.

Lisäksi: Alennuksia Festivaaliravintolassa. Edullinen soitinnarikka. Alennuksia Kaustisen S-Marketista pelimannipassia näyttämällä (etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita).

Miten saan tiedon hyväksymisestä? Entä esiintymisajoista?

Kaikille yhteyshenkilöille ilmoitetaan festivaaliesiintyjäksi valinnasta sähköpostitse.

1. vaiheen hyväksymisilmoitus lähetetään 6.2. ja esiintymisajat 15.3. mennessä. Esiintymisaikojen muutoksia voi pyytää tämän jälkeen 31.3. saakka.

2. vaiheen hyväksymisilmoitus lähetetään 16.4. ja esiintymisajat 14.5. mennessä. Esiintymisaikojen muutoksia voi pyytää tämän jälkeen 28.5. saakka.

Muutoksia tehdään vain päällekkäisistä esiintymisistä tai erityisistä syistä johtuen.

Mitä jos ryhmään tulee lisäjäseniä tai osa jää pois?

Kevään aikana nettisivuille ilmestyy täydennyslomake, johon hakulomakkeesta puuttuvat jäsenet lisätään. Isot ryhmät saavat exel-taulukkomallin, johon lisätään tarvittavat tiedot.

Pois jääneet jäsenet ilmoitetaan sähköpostilla pelimannit@kaustinen.net osoitteeseen.

Ryhmän yhteyshenkilö on vastuussa jäsentietojen paikkansa pitävyydestä. Väärinkäytöksiin puututaan festivaalin aikana. Roudarit, valokuvaajat, tiedottajat, äänimiehet, avecit tai muut vastaavat eivät saa esiintyjäranneketta.

Ryhmässäni on esiintyviä lapsia, minkälainen huoltajakäytäntö festivaalilla on?

Jos esiintyjäryhmässä on vuonna 2008 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, kolmea tämän ikäistä lasta kohden annetaan yksi (1) huoltajalippu. Huoltajalippu oikeuttaa pääsyyn festivaalialueelle ryhmän esiintymispäivinä. Vain ryhmän yhteyshenkilö voi hakea huoltajaliput esiintyjien vastaanotosta.

Huoltajat voivat majoittua ryhmän mukana esiintymispäivinä. Majoituksen hinta on sama kuin esiintyjillä.

Jos ryhmän mukana majoittuu esiintyjien ja huoltajien lisäksi vielä muita henkilöitä, he maksavat majoituksestaan normaalin hinnan (varmistuu myöhemmin). Majoitus on mahdollista ylimääräisille henkilöille vain, jos yhteismajoituksessa on vapaata tilaa.

Kaustislaiset ryhmät:

Jos kaustislaisessa esiintyjäryhmässä on vuonna 2008 syntyneitä tai sitä nuorempia esiintyjiä, jokaista tämän ikäistä lasta kohden annetaan yksi (1) huoltajalippu. Jos samassa perheessä on useita esiintyviä lapsia, huoltajalippuja annetaan yksi/perhe.

Kysy rohkeasti lisää!

Yhteystiedot:

pelimannit(a)kaustinen.net
p. 040 3582 198

Share